Sök och boka hotell i Prag

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Prag vandrarhem


Prag vandrarhem. I Prag finns det flera trevliga vandrarhem. Att bo på vandrarhem är ett perfekt alternativ för dig som reser med en ansträngd budget. Vidare kan logi på vandrarhem vara en god idé om man är ute och reser med ett större sällskap.

A&O City Hostel (U-Vystaviste-1) är ett vandrarhem som ligger i Prags centrum, mitt emot stadens största park Stomovka. Rummen på A&O City Hostel är moderna och de som arbetar på vandrarhemmet behärskar flera olika språk. Här städas också rummen varje dag. Från A&O City Hostel tar det bara cirka 15 minuter med lokaltrafik innan man är i Gamla stan. Rummen på A&O City Hostel renoverades 2005 och kan erbjuda dusch, WC, kabel-TV och WLAN. Receptionen är öppen dygnet runt. Ditt husdjur är välkommet, men du kommer att få betala en extra kostnad för djuret. Här finns också sängkläder och handdukar att hyra för en billig penning.

Sir Toby’s Hostel (Delnicka 24) ligger vid Holesovice. Här finns det rum i flera olika storlekar. När du tar in på Sir Toby’s Hostel får du tillgång till Internuppkoppling. Du kan äta en frukost på vandrarhemmet för en billig penning. Sir Toby’s Hostel har också en trevlig bar, där man kan sitta och prata med andra vandrarhemsgäster på kvällarna. Önskar du tvätta dina smutsiga kläder, så finns också möjlighet till detta. Vandrarhemmet kan också erbjuda en informationsdator där man kan hitta fakta om Prag. På Sir Toby’s Hostel visas också tjeckiska filmer vissa kvällar.

Levir Hostel (Za poricskou branou Nr. 22) är ett vandrarhem i Prag som ligger nära centralstationen. Du tar dig till fots från vandrarhemmet till Gamla stan på ungefär fem minuter. Rummen på Levir Hostel är rena och fräscha. I korridoren finns toaletter, bad och dusch. Vandrarhemmet har också ett kök där man kan laga ihop sina måltider. Vidare kan du som gäst på Levir Hostel komma i på vandrarhemmet dygnet runt. Alla gäster nämligen får var sin nyckel. Du har också möjlighet att parkera din bil utanför vandrarhemmet.

Hostel Spoas (Jankovcova 63/A) erbjuder billig inkvartering i privata rum nära Prags centrum. Från vandrarhemmet tar det fem minuter med tunnelbanan innan man är i Gamla stan. Hostel Spoas har en kapacitet på 64 bäddar, uppdelad på rum med 2, 3 och 4 bäddar. Man delar på toalett och badrum. Frukost och snack finns att tillgå på vandrarhemmet. Hostel Spoas erbjuder också gratis sängkläder, en säkerhetsbox och parkeringsmöjligheter. Hostel City Center (Jecna 12) är ett vandrarhem som ligger i de centrala delarna av Prag. Rummen på Hostel City Center har nyligen renoverats. Du kan bo i rum med 2, 3 och 4 bäddar. När du bor på detta vandrarhem ingår 30 minuters gratis Internetanvändning. Vidare får du en gratis drink när du anländer och gratis karta över Prag. Vidare ingår sängkläder och gratis samtal till taxibolag.

Vandrarhemmet Golden Sickle (Vodickova 10) ligger endast några minuters promenad från de flesta av Prags sevärdheter. Atmosfären på detta vandrarhem är mycket trevlig. När du bokar in dig på Golden Sickle ingår frukost och möjlighet att koppla upp sig mot Internet. Innan du bokar in dig på ett vandrarhem i Prag så ska du kontrollera exakt det slutgiltiga priset för vistelsen. Vidare är det mycket viktigt att du kontrollerar vilka regler som gäller ifall du skulle bli tvungen att avbeställa din bokning.