Sök och boka hotell i Prag

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Prag hotell


Prag hotell. Då resan till Prag är bokad, är det hög tid att se sig om efter ett hotell. Ju tidigare man är ute med sin bokning, desto bättre. Till att börja med ska du bestämma dig för hur mycket ditt hotell maximalt får kosta. På så vis blir det enklare att söka efter hotell i Prag. När du letar efter hotell i Prag så är det enklast att göra detta via Internet. På så vis kan du i lugn och ro surfa in på flera olika hotells hemsidor för att jämföra priser, läge och standard.

Då du letar efter hotell i Prag kan det vara bra om du har en karta över staden nära till hands. På så vis kan du enkelt se hur hotellet ligger i förhållande till sevärdheter och shopping. Du bör också vara medveten om att hotellpriserna i Prag varierar mellan hög- respektive lågsäsong. Kontrollera alltid slutpriset för ditt hotellrum innan du genomför din bokning. I Prag finns flera femstjärniga hotell. Några av dessa är Mandarin Oriental Prague (Nebovidska 459 1), Grand Hotel Bohemia (Kralodvorska 4) och Eurostars Thalia (Národní Trida, 13). Om du tänkt att spendera en romantisk weekend i Prag, så finns det flera hotell som kan rekommenderas. Några av dessa, som sätter lite extra guldkant på den romantiska helgen, är Hotel Palace Praha (Panska 12), Hotel Paris (U Obecniho Domu 1) och Le Palais Hotel (U Zvonarky 1).

I Prag finns flera trevliga hotell i mellanklass. Några av dessa är Hotel Fortuna Rhea (V uzlabine 19), Pension Brezina Praque (Legerova 39-41), Andel’s Design Hotel and Suites (Stroupeznickeho 21), 987 Design Prague Hotel (Senovazne Namesti 15) och Na Zamecku Hotel (Zabehlicka 35/133). Om du letar efter ett hotell som ligger nära flygplatsen så rekommenderas Ramada Airport Hotel Praque (K Letisti 25A Terminal Jih). Detta moderna hotell ligger vid flygplatsens södra terminal och 15 kilometer från Prags centrum. Om du letar efter lågprishotell i Prag så finns det flera att välja mellan. Några av dessa är Hotel Fortuna Luna (Decinska 1), Hotel Belvedere (Milady Horakove 19), Akcent Hotel (Stroupeznickeho 1), Denisa Hotel (Narodni Orbrany 33) och Hotel Bonn (Rostislavova 17).

Om du bilar ner till Prag, eller tänkt att skaffa dig en hyrbil på plats, är det mycket viktigt att kontrollera hur parkeringsmöjligheterna ser ut vid ditt hotell. Skriv också, före avresan, ut en vägkarta som visar exakt hur du kör till ditt hotell. På så vis minskar risken att du kör vilse i centrala Prag. Skulle du ha några obesvarade frågor efter att surfat in på de olika hotellens hemsidor, kan det vara en god idé att höra av sig direkt till hotellet. I Tjeckien så talar man tjeckiska, men du kommer att bli förstådd om du talar engelska. Om du skulle bli försenad till Prag är det alltid bra att ha telefonnumret till ditt hotell nära till hands. Ha alltid adressen till ditt hotell med dig när du är ute och promenerar i Prag. På så vis kan du lättare få hjälp ifall du skulle gå vilse.