Sök och boka hotell i Prag

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Konferens Prag


Konferens Prag. Att förlägga en konferens i Prag är en mycket god idé. Prag är en mycket trevlig stad med gamla byggnader som vittnar om en svunnen tid. Gatorna sjuder av liv och de många gatumusikanter ger onekligen staden en speciell karaktär. Innan man sätter samman en konferens i Prag så ska man göra upp en budget. Börja sedan sätta samman ett program för konferensdagarna. Om det finns intresse för att åka på något studiebesök under konferensen i Prag så ta, så tidigt som möjligt, kontakt med berörda personer på plats. En god idé är också att sätta samman en guidad rundtur genom staden.

Beroende av vilken budget ni har för konferensen, så finns det olika möjligheter att ta sig till och från Prag. För att skapa en känsla av samhörighet under en konferens i Prag, kan det exempelvis vara en god idé att alla åker ner till den tjeckiska huvudstaden tillsammans. Kontroller därför vilka möjligheter som finns att hyra en buss. Är man ett mindre sällskap, som åker på konferens till Prag, kan man naturligtvis också flyga ner till Tjeckien. Men om man är ett större sällskap så kan det finnas ett problem att man får plats på samma plan.

Det passar bra att förlägga en konferens i Prag året runt. Val av årstid beror naturligtvis på vilken typ av aktiviteter som man vill planera in. När man lägger ett schema för konferensaktiviteterna är det bra om man först rådfrågar någon som är bekant med staden. Detta i synnerhet när det gäller att sätta upp tidpunkter för när vissa aktiviteter ska påbörjas, respektive avslutas. För någon som inte känner till den tjeckiska huvudstaden så bra kan det vara svårt att uppskatta hur lång tid det tar att förflytta sig mellan olika platser. En viktig del under en konferens i Prag är att deltagarna får bekanta sig med det tjeckiska köket. I Prag finns det goda möjligheter att äta tjeckiska specialiteter för en billig penning. Om ni är ett större konferenssällskap så är det dock en god idé att boka bord i förväg.

I Prag finns det flera hotell som inriktar sig på konferensverksamhet. Man ska alltid jämföra flera hotell innan man bokar. Förutom att kontrollera så att konferenslokalerna kan erbjuda det ni behöver, i form av teknisk apparatur och dylikt, så ska man också noga studera hotellets standard och service i övrigt. När man sätter samman en konferens i Prag är det mycket viktigt att konferensdeltagarna känner sig väl omhändertagna. Det är således alltid bra om det aktuella hotellet kan erbjuda möjligheter att träna, bada bastu och simma i swimmingpool. Kontrollera också om roomservice finns att tillgå.

Prag är en stad som är känt för sitt rika kulturliv. Här finns många teatrar och musikscener. Ett besök på teatern kan vara en utmärkt kvällsaktivitet under en konferensresa till Prag. Men det gäller att vara ute i god tid med sin bokning. När du förbereder en konferens i Prag, och bokar logi och aktiviteter, är det alltid bra att förhöra sig om man kan erhålla någon grupprabatt.