Sök och boka hotell i Prag

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flygbiljett Prag


Flygbiljett Prag. Det är ganska enkelt att få tag på en flygbiljett till Prag. En flygbiljett till Prag behöver inte heller vara särskilt dyr. Du ska alltid jämför priset mellan flera olika aktörer innan du bokar din flygbiljett till Prag. Ju tidigare du bokar din flygbiljett till Prag, desto säkrare är att du får tag på en bra och billig biljett. Men är du flexibel beträffande resdagar så kan du få tag på billiga flygbiljetter till den tjeckiska huvudstaden i sista minuten. Priset på en flygbiljett till Prag kan också variera mellan hög- respektive lågsäsong.

Från Stockholm till Prag kan du flyga med Czech Airlines, SAS och Sterling. Flygtiden mellan Stockholm och Prag är ungefär 2 timmar. För dig som bor i södra Sverige kan det dock löna sig att boka in dig på ett flyg till Prag som avgår från Köpenhamns flygplats Kastrup. Bolag som trafikerar sträckan Köpenhamn-Prag är Czech Airlines, SAS, Sterling och SkyEurope. Om du väljer att ta ett direktflyg till Prag så blir inte bara restiden kortare. Priset på flygbiljetten blir också lägre. Innan du genomför din bokning ska du kontrollera flygbiljettens slutpris. Detta eftersom skatter och anda avgifter kan tillkomma. Vidare är det viktigt att kontrollera så att du fyllt i rätt beträffande vilken klass du vill sitta i på flygplanet. Du kan välja mellan ekonomi, business och första klass.

Du kan hitta en flygbiljett till Prag via exempelvis Travelstart, BIG Travel, Travelpartner, MrJet, Flygbilligt och Travelstore. När du flyger till Prag så kommer du landa på Ruzyně International Airport. Flygplatsen ligger ungefär en mil utanför centrala Prag och det går snabbt och lätt att ta sig in till stan. Du kan bland annat åka med AirportExpress Buss.

När du bokat din flygbiljett till Prag börjar det också bli dags att leta efter lämpligt boende. I Prag finns det hotell i de flesta prisklasser. Vidare finns det även flera trevliga vandrarhem och semesterlägenheter i Prag. Om du vill göra några längre utflykter under din vistelse i Prag kan det också vara aktuellt att skaffa sig en hyrbil. Se till att boka din hyrbil i god tid.