Sök och boka hotell i Prag

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Bussresa Prag


Bussresa Prag. Prag är en av Europas absolut vackraste huvudstäder. Staden är berömda för sin långa och intressanta historia. Idag kan man se spår av den då man vandrar runt bland de imponerande husen i Gamla stan. Prag är också en stad som är välkänd för sitt rika kulturutbud. Här finns många teatrar och musikscener. När man besöker Prag ska man också se till att prova den typiska tjeckiska maten och ölen.

Att åka med en bussresa är ett bekvämt sätt att ta sig till den tjeckiska huvudstaden Prag. En bussresa är ofta också ett mycket socialt sätt att resa. Man kan träffa flera trevliga personer på bussen som man kan sitta och prata med medan bussen åker genom Europa. Det finns flera olika företag på marknaden som erbjuder bussresor till Prag. Ta dig alltid tid att jämföra pris och kvalitet mellan de olika aktörerna på marknaden. Är man ett större sällskap kan man också hyra en buss till Prag.

TjeckienExperten AB är ett företag som erbjuder bussresor från Sverige till Prag. Bussarna, som är speciellt anpassade för långfärd, avgår två gånger i veckan. Det tar ungefär 15 timmar att åka från Malmö till Tjeckien. TjeckienExperten AB kan också erbjuda ett urval av 70 hotell. Ett annat reseföretag som arrangerar bussresor till Prag är Ölvemarks Holiday.  Ölvemarks är ett av Skandinaviens största reseföretag och erhöll den prestigefyllda utmärkelsen Grand Travel Award i kategorin Bästa bussresearrangör. Andra företag som arrangerar bussresor till Prag är Scandorama, Hyllinge Buss & Resetjänst AB, Trestads Buss och Resebyrå, Ramkvilla Buss AB och ReseMakar´n.

Innan du bokar din resa med ett bussföretag till Prag ska se till att kontrollera exakt vad som ingår i din resa. Saker du bör upplysa dig om är hur betalningen av resan ska ske, din rätt till eventuell avbeställningen av resan, din rätt att överlåta avtalet men också vad som gäller om arrangören skulle göra några ändringar före avresan eller ställa in resan. Vidare ska du kontrollera vad som gäller om bussresan till Prag inte genom först på ett sådant sätt som arrangören utlovat. Förutom detta är det också viktigt att undersöka vad som gäller vid eventuell reklamation.

När du bokat en plats på en buss till Prag så finns det flera saker som du kan göra för att din bussresa ska bli så angenäm som möjligt. En god idé är att köpa en reseguide innan avresan. På så vis kan du planera in olika aktiviteter på förhand. En extra kudde kan också vara bra att plocka med sig ifall man skulle vilja slumra in en stund när bussen åker ner genom Europa.