Sök och boka hotell i Prag

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Boende i Prag


Boende i Prag. För dig som letar efter ett boende i Prag finns det flera olika alternativ. För att ditt boende i Prag ska bli så bra som möjligt är det viktigt att det passar just dig och dina behov. Innan du börjar leta efter ett boende i Prag bör du således fundera på hur mycket ditt boende får kosta. Gör upp en budget som omfattar hela resan till Prag. Fundera sedan på hur högt du prioriterar ditt boende.

Om du bestämmer dig för att du vill bo på hotell under din vistelse i Prag, så finns det flera olika alternativ att välja mellan. Staden kan erbjuda alltifrån femstjärniga lyxhotell till enklare inkvarteringar. Det bästa sättet att hitta ett lämpligt boende i Prag är att ta sig tid och surfa runt på Internet. De flesta hotellen i Prag har mycket bra hemsidor där man kan hitta all information man kan tänkas behöva. En viktig sak när det gäller boendet i Prag, förutom pris och standard, är läget. Likväl ska man komma ihåg att Prag är en stad med utmärkt lokaltrafik. Således innebär det i regel inga problem om ditt hotell ligger något utanför Prags centrum. Prag är inge jättestad till ytan och det går relativt snabbt att ta sig in till centrum, även om hotellet skulle ligga i någon av den tjeckiska huvudstadens förorter.

Några av stadens lyxiga hotell är Grand Hotel Bohemia (Kralodvorska 4), Eurostars Thalia (Národní Trida, 13) och Mandarin Oriental Prague (Nebovidska 459 1). När det gäller trevliga och prisvärda hotell i mellanklassen, kan följande varmt rekommenderas: Andel’s Design Hotel and Suites (Stroupeznickeho 21), Na Zamecku Hotel (Zabehlicka 35/133) och Pension Brezina Praque (Legerova 39-41). För dig som letar efter lågprishotell i Prag rekommenderas Hotel Bonn (Rostislavova 17), Akcent Hotel (Stroupeznickeho 1) och Denisa Hotel (Narodni Orbrany 33).

Om du tänkt stanna i Prag under en något längre period, så är kanske en semesterlägenhet ett lämpligt boende för dig. Mer information som semesterlägenheter i Prag hittar du på sajten Second Casa. Reser du till Prag med en mycket begränsad budget så kan du ta in på någon av staden trevliga vandrarhem. Vandrarhem är ofta en mycket socialt form av boende då man ofta träffar människor i samma situation som man kan utbyta tips och erfarenheter med. Några vandrarhem i Prag som kan rekommenderas är Hostel Spoas (Jankovcova 63/A), Golden Sickle (Vodickova 10), Sir Toby’s Hostel (Delnicka 24), A&O City Hostel (U-Vystaviste-1) och Levir Hostel (Za poricskou branou Nr. 22). När du jämför olika vandrarhem ska du alltid kontrollera hur många bäddar som finns i varje rum, om frukost ingår i priset, om det finns möjlighet att koppla upp sig på Internet samt och du får tillgång till ett säkerhetsskåp där du kan låsa in dina värdesaker.

Innan du bokar in ditt boende i Prag ska du alltid kontrollera slutsumman. Vidare är det mycket viktigt att du känner till villkoren för ditt boende i Prag. Kontrollera alltid vilka regler som gäller ifall du, av någon anledning, skulle bli tvungen att avboka din resa till Prag. Det är också av yttersta vikt att du undersöker så att din eventuella förmedlare av boende i Prag är seriös. En tumregel är att om företaget, som förmedlar boende i Prag, har funnits i branschen under en längre tid, så är det troligen ett seriöst företag. Har du några frågor till din förmedlare, som du inte tycker att du får svar på via hemsidan, så ska du höra av dig direkt till företaget. Därmed minskar risken för obehagliga överraskningar väl på plats i Prag.