Sök och boka hotell i Prag

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billigt flyg Prag


Billigt flyg Prag. Få städer i Europa är så vackra som Prag. Här finns gammal arkitektur bevarad och att promenera längs gatorna i gamla stan är verkligen en upplevelse. Prag är också ett mycket populärt turistmål. Staden tar årligen emot en strid ström av turister från hela världen.

Ett bekvämt, men ofta också billigt, sätt att åka till den tjeckiska huvudstaden Prag är att ta flyget. Genom att jämföra biljettpriset mellan flera olika aktörer på marknaden kan du tjäna många sköna slantar. Bestäm på förhand hur mycket du maximalt kan tänka dig att betala för en flygbiljett till Prag.

Det är i regel högst tryck på flygbiljetter till Prag under veckosluten. Således kan det, om möjligt, vara en god idé att boka flygbiljetter med avgångar mitt i veckan. Väljer man att spendera en weekend i Prag kan det vara ett alternativ att försöka hitta flygbiljetter på torsdagar respektive måndagar.

Det är viktigt att vara ute i god tid då man ska beställa billigt flyg till Prag. Men om man är flexibel beträffande resdagar kan man hitta billiga flygresor till Prag i sista minuten. Du kan hitta billigt flyg till Prag via exempelvis Travelstart, BIG Travel, Travellink, Travelfinder och MrJet. Du kan exempelvis flyga direkt till Prag från Stockholm (Arlanda). Flygtiden till Prag är ungefär två timmar. Om du bor i södra Sverige så kan det kanske löna sig att flyga till Prag från Köpenhamn (Kastrup).

Innan du bokar en billig flygbiljett till Prag, så ska du alltid kontrollera biljettens slutpris. Detta eftersom skatter och andra avgifter kan läggas på priset, och den flygbiljett som till en början verkade vara så billig har plötsligt blivit relativt dyr. Var också medveten om att priset på en flygbiljett till Prag kan variera en del mellan hög- respektive lågsäsong.

Ruzyně International Airport, som invigdes 1937, ligger ungefär en mil från de centrala delarna av Prag. Varje år passerar här dryga tio miljoner resenärer. När man landat på Ruzyně International Airport, så tar man sig lättast in till stan genom att första hoppa på en buss som går till Dejvická tunnelbanestation. Därefter så tar tunnelbanan dig ditt hotell. Numera finns också AirportExpress Buss, som tar dig från flygplatsen in till Prag.

Kom ihåg att du, i samband med att du bokar din billiga flygbiljett till Prag, även bör börja se dig om efter lämpligt logi. Prag är en stad som kan erbjuda hotell i flesta prisklasser. För dig som tänkt dig att göra längre utflykter när du turistar i Prag, kan det vara en god idé att se sig om efter en hyrbil.